top of page
Jane fra Janes Sansetrolde privat dagplejer

Lidt om mig

Jeg hedder Jane og er pædagog.

Jeg har været pædagog i over 30 år og arbejdet som leder i en integreret institution samt som børnehaveklasseleder i mange år.
Jeg har også superviseret pædagoger  igennem mange år - især i børnehaver.
I 2020 besluttede jeg at blive privat børnepasser for at kunne hygge om få børn istedet for mange.

Om mig: About

Hyggelige hverdage har også mål

I samarbejde med jer forældre skal vi give barnet omsorg og understøtte barnets trivsel, udvikling og dannelse, samt bidrage til at barnet får en god og tryg opvækst.

I hverdagen arbejder jeg med de 6

Lærerplanstemaer:

 1. Alsidig personlig udvikling

 2. Social kompetence

 3. Kommunikation og sprog

 4. Krop, sanser og bevægelse

 5. Natur, udeliv og Science

 6. Kultur, æstetik og fællesskab

madsansning
Om mig: Welcome
Untitled

Hvad er vigtigt for mig at give dit barn

Jeg fremmer barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse gennem trygge og pædagogiske læringsmiljøer, hvor legen er grundlæggende og hvor der tages udgangspunkt i et børneperspektiv.

Jeg giver børnene medbestemmelse, medansvar og forståelse for og oplevelse af demokrati. Jeg bidrager til at udvikle børns selvstændighed, evne  til at indgå i forpligtende fællesskab og samhørighed med og integration i det danske samfund.

Jeg arbejder med mål i planlagte aktiviteter hvor jeg bruger:

Hvad-hvorfor-hvordan-hvem-hvornår.

Om mig: About

Omsorg og omtanke

Det er vigtigt for mig at mine små sansetrolde er trygge og i trivsel. Det er den bedste start på livet og den bedste grobund for læring.

Barnet lærer hele tiden uanset hvad han/hun laver, ser, hører, gør eller hvad vi som voksne siger og gør.

Sproget er vigtig for barnet allerede fra start. Det er derfor vigtigt at benævne ting ved deres rigtige navn fra start. Ligeledes skal vi også som voksne være opmærksom på at vi er børnenes rollemodeller og huske børn gør ikke hvad vi siger men hvad vi gør.

Det er mit mål hver dag at være mine sansetroldes anker og gode rollemodel.

Untitled
Om mig: Services

Hvad får du i min private pasningsordning

 • Jeg skal selv betale udstyr: klapvogn, højstole, legetøj, mad, frugt/grønt og diverse andet. Det vil sige at jeg hele tiden kan tage hensyn til det enkelte barn og investerer i de redskaber som det enkelte barn har brug for.​

 • Som privat børnepasser modtager jeg ikke gæstebørn, hvilket er en fordel, da det sikrer en rolig og forudsigelig hverdag, hvor jeg og børnene ikke skal forholde os til gæstebørn, der helt naturligt kræver ekstra opmærksomhed og omsorg, fordi deres hverdag er ukendt og anderledes for dem.

 • Maden er så vidt muligt økologisk og hjemmelavet (dog er pålæg og rugbrød ikke altid hjemmelavet).

 • Jeg laver trivsels- og udviklingsplaner på barnet, når han/hun er 1,5 år, 2 år, og mellem 2,5-3 år. Jeg deler planen med jer forældre, så I hele tiden bliver ajourført med, hvor jeres barn er i sin udvikling. På den måde kan vi i fællesskab arbejde på jeres barns udvikling og trivsel.

 • Jeg bruger kun godkendte vikarer og i begrænset omfang. F.eks hvis jeg skal til lægen el. lign.

Om mig: Tekst

Jane er et fantastisk dejligt og varmt menneske. Vi føler os meget trygge ved Jane, og det er tydeligt at hun benytter sin erfaring fra arbejdet som pædagog og børnehaveklasseleder. Udover at hun er ekstremt omsorgsfuld, så er hun også virkelig kompetent, og vi er sikre på at hun holder øje med og støtter op om vores datters udvikling, så hun får de bedste vilkår fremover. Det er tydeligt at ingen aktiviteter hos Jane er tilfældige, hun tænker nøje over, hvad ungerne kan lære af alle deres lege, ture og kreative øjeblikke. Vores datter ELSKER Jane (og Janes skønne hund), og glæder sig altid til at skulle hjem til hende om morgenen. Vi vil uden tøven anbefale Janes Sansetrolde til andre som skal have passet deres små guldklumper i arbejdstiden. Jane skal nok sørge for, at dit barn slet ikke når at savne dig.

Heidi R.

Om mig: Testimonials
bottom of page